ihre studio

Vi skapar design med tugg! Kom till oss med din idé så styr vi upp ett möte. Vi finns i Stockholm och Visby, men åker gärna för att träffa dig. Vi bjuder på kaffe och kakor.

Stockholm & Visby

E-post:

case

Fotografi

En solig dag den 16e juli var det dags för Alex att stryka kostymen och för Elly att dra på sig klackarna, det var nämligen bröllopsdags för inga mindre än Filip och Linnéa. Med fyra minneskort, två kameror och tre extra batterier bar vi oss av mot varsitt håll där Elly fick följa Linnéa och Alex Filip, i förberedelserna till deras stora dag.

Fylld av spänning och eufori gick vi mot lummiga Fiskargränd i Visbys innerstad, platsen där Filip och Linnéa skulle möta varandra för första gången. Genom kameralinsen kände man att ögonen blev suddiga av tårar, men med några extra blinkningar hittade vi fokus för att fånga detta speciella ögonblick.

Vigseln tog plats i Helge Ands ruin, omringad av släkt och vänner sa de ja till varandra och blev äkta makar, vilken känsla!

Sedan var det ju fest såklart, en trappa upp i ruinen väntade mingel, snittar och lek, och senare hoppade alla gäster på en buss mot Krusmyntagården där vi blev bortskämda med en smarrig middag.

Illustration, Print, Content

Musik! Musik! Musik! är ett musikevenemang i Göteborg. En dag full av paneldiskussioner och olika spelningar, i kulturens och demokratins namn!

Vi fick äran att designa en affisch, samt content till sociala medier som något av våra första projekt ihop. Vår idé var att symbolisera rörelse och energi, där vi tog fram och skruvade till ett typsnitt och illustrerade instrument till att passa som bakgrund.

Vi älskar att skapa varumärke och digitala upplevelser som betyder något. Från strategi, design, teknik, innehåll och marknadsföring. Just nu studsar vi mellan Stockholm, Visby och Ekshärad. 

Kontakt

mail: info@ihrestudio.se

Följ oss på:
instagram
facebook

© ihre studio 2022